terrasser

Aktiviteter at lave på terrasser

Aktiviteter at lave på terrasser

editorial

Når man er kommet udenfor og sidder på ens terrasse, så vil børnene nok skynde sig at rende ned på græsset, hvis man har en græsplæne i området, mens de voksne så sidder og slapper af på terrassen.

Det er da egentlig en skam, at man ikke bruger terrassen til andet end de to ting, hvor den ene flok stikker af, mens den anden slapper af – og så er der lige de små afbræk, hvor man måske griller derude og har folk til middag udenfor.

Men sjældent får man udnyttet det store areal, som man kan have på en udendørs terrasse, og nogle gange vælger man endda også at bygge til, fordi man gerne vil have en større terrasse, men det areal får man så sjældent heller brugt.

Det bliver til nogle udendørs møbler, opbevaringskasser med videre, men hovedfokus bliver stadigvæk på at have terrassen til at slappe af på.

Det er der sådan set heller intet i vejen for, for specielt på de varme sommerdage er der næsten intet bedre, end når man tager en kold øl med ud på terrassen og daser under parasollen – det er ofte for varmt til at lave andet.

Men når solen langsomt går på hæld, så er der faktisk tilforladeligt med temperatur til, at man kan lave noget andet.

Og det kan jo sagtens være noget, hvor man benytter terrassen også, så man ikke er begrænset af at skulle bruge græsset.

Man kan spillede bold, kongespil, vikingespil, Twister med videre, hvor man også bruger terrasse-delen.

Så er der nok nogle, der vil sige, at det er terrassen ikke bygget til at blive brugt til, men din terrasse kan jo holde sig udenfor hele året rundt uden så megen vedligeholdelse, så burde man ikke også bruge den til leg og fornøjelser?

Skal du have købt en ny terrasse, så bør du helt klart handle ved dem her: https://www.kun-terrasser.dk/