brunch København

Spis brunch i København

Spis brunch i København

editorial Sætter du pris på brunch København, hvor du kan nyde et lækkert morgenmåltid eller en brunch som inkluderer alle de klassiske retter – men har du ikke mod på at kokkerere helt fra morgenstunden? Så kan du med fordel bevæge dig ud i byen, hvor du finder et stort udvalg af spisesteder som gerne disker op med velsmagende og velkomponeret brunch i København. Du slipper for selv at skulle bakse dit morgenmåltid sammen – og du får mulighed for at prøve endnu flere retter, tilberedt af dygtige kokke og serveret med et smil!

Hvilken restaurant skal jeg vælge til brunch i København?

Du har sikkert lagt mærke til, at udvalget af caféer og restauranter, der serverer brunch i København, er temmelig omfattende. Derfor bør du sætte dig grundigt ind i hvert enkelt spisesteds menukort inden du beslutter dig. Der vil nemlig med sikkerhed være mindst én menu, som falder 100% i din smag. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

Brunch eller morgenkomplet?

Om du skal vælge en brunch eller en morgenkomplet kommer helt og holdent an på din personlige smag, og så selvfølgelig på hvor sulten du er. brunch København En morgenkomplet er typisk en noget mindre anretning end en brunchplatte. Samtidig vil en morgenkomplet som regel udelukkende indeholde retter som er meget morgen-specifikke, for eksempel brød eller boller med smør, ost og syltetøj, blødkogt æg og yogurt med granola eller friske bær. Hertil en kop kaffe eller et glas juice efter eget valg. En brunch er et langt mere solidt måltid, som for eksempel kan inkludere pølser og bacon med røræg eller spejlæg, diverse kød og fisk (for eksempel laks og skinke), rugbrød og lyst brød eller surdejsbrød, baked beans og grillede tomater som vi kender dem fra en traditionel English Breakfast, samt andre alternativer som retter sig mod det vegetariske eller veganske publikum.

Find en brunchtype som matcher dit temperament

Er du i markedet efter en billig brunchbuffet, eller har du mere lyst til en luksuriøs brunch-anretning? Også her har du flere muligheder. Med en brunchbuffet får du adgang til et hav af retter, og du kan spise alt hvad du orker – som oftest inklusive drikkevarer så som kaffe, te og juice ad libitum. En brunchplatte vil være sammensat efter kokkens anvisninger, og dermed præsentere en velkomponeret palette af anretninger. Og med en ”vælg selv”-brunch får du mulighed for selv at sammensætte din brunchplatte ud fra et udvalg af mindre retter på et kort, hvorefter denne serveres ved bordet.