energikonsulent

Der er brug for en energikonsulent som aldrig før!

Der er brug for en energikonsulent som aldrig før!

editorial

Måske lyder det eksempelvis ikke så sexet at være energikonsulent i Silkeborg, men faktisk kan det være noget af det mest tiltrækkende nu om dage, at man har fokus på at spare og udnytte energien til fulde, når man tænker på, hvilke tider vi befinder os i.

Der er nemlig fokus på klimaet som aldrig før, og det betyder, at selv den mindste indsats i denne verden på at skabe en forandring kan sætte ringe i verden til at skabe en bedre planet for os alle sammen og de kommende generationer.

Alle store forandringer er jo sket med, at blot en enkelt eller få person(er) har gjort en indsats og tænk anderledes, end der har været gjort hidtil.

Dette betyder så også, at hvor en energikonsulent måske før i tiden mest var til for private for at sørge for, at man udnyttede energien i de private hjem ved isolering, fyringsmetoder med videre, for at spare penge, så er det blevet mere omfangsrigt nu om dage.

Sådan en profession hjalp specifikt private og erhverv til at udnytte energien bedst muligt ud fra specifikke bygninger og konstruktioner, som var så personlige, at erfaringerne ikke kunne videreføres til andre aspekter.

Dengang gjorde man det jo også mest for at spare penge og ikke så meget for, at man gerne ville skåne miljøet.

Men som der nu er kommet større bevågenhed på, at vi alle i fællesskab og ikke blot som individer skal skabe en bedre Jorden at bo på, så er man nødt til at se udover ens eget hjems afgrænsninger og se, om ens erfaringer kan bruges andre steder.

Så de erfaringer en energikonsulent gør sig på mindre skala, selvom det kan være specifikt, kan så måske nu ses i større skala til at skabe større løsninger.

Mangler du en god energikonsulent, så kontakt prebenv.dk.