træpiller

Derfor skal du vælge træpiller til opvarmning af din bolig

Derfor skal du vælge træpiller til opvarmning af din bolig

editorial

Er du i tvivl om, hvorfor du bør vælge træpiller til at opvarme din bolig med, kan det være du bliver overbevist nu. Der er faktisk flere gode grunde til at vælge at fyre op med træpiller fremfor fyringsolie eller elvarme. En af de helt store fordele er klart den økonomiske besparelse, der er at finde ved at anvende træpiller. Derudover er det et langt bedre miljøvenligt alternativ frem for fyringsolie eller elvarme. Du gør derfor nytte for dig selv og din pengepund samt er du med til at gøre verden til et lidt bedre sted for de kommende generationer. Du kan derfor opvarme din bolig med ekstra god samvittighed, når du anvender træpiller.

Træpiller kan både brændes af i pilleovne og pillefyr. De afgifter stort set ingen affaldsstoffer, og kun en smule aske. Faktisk er det så miljøvenligt, at du kun forbrænder den mængde CO2 som træet har optaget under væksten. Dette faktum er blandt andet med til at der ikke er blevet pålagt afgifter på træpiller. 

Hvad er træpiller?

Træpiller fremstilles ved at opvarme træspånere, hvorefter man presser dem sammen under et meget højt tryk. Trykket er blandt andet med til at give træspånerne den aktuelle form. Oftest består træpillerne af affaldstræ som typisk kommer til overs fra produktionen i træindustrien. Dermed får vi også det fulde udnytte af træerne, der bliver fældet. 

Her handler du træpiller af høj kvalitet til Danmarks stærkeste priser

Når man snakker om træpiller, kan der ikke være andre steder at gå hen end Hesselager Energi. Her tilbyder de et stort og spændende udvalg af træpiller af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Du bliver altid mødt af et serviceminded kundeservice med stor faglighed og ekspertise omkring deres produkter. Alt i alt gør du dig en fantastisk handel, når du handler dine træpiller til dit pillefyr eller pilleovn derhjemme eller til sommerhuset.