Ib laursen tæppe

Det perfekte tæppe til alle rum

Det perfekte tæppe til alle rum

editorial

Tæpper er ikke kun praktiske, de kan også være enormt flotte at se på. Hvis du er i tvivl om, hvilket tæppe du skal indrette dit hjem med, så læs med her! Vi giver dig en guide til boligindretning med tæpper – uanset om du vil have et varmt og hyggeligt tæppe til soveværelset eller et elegant og moderne tæppe til stuen.

Forskellige rum kræver forskellige tæpper. I soveværelset vil du måske gerne have et hyggeligt og komfortabelt tæppe, som du kan sætte tæerne i, når du står ud af sengen om morgenen. Et uldtæppe eller et tæppe med shaggy-motiver vil være perfekt til dette formål. I stuen derimod vil du måske gerne have noget lidt mere stilfuldt og moderne. Et fladvævet eller håndtuftet tæppe ville være ideelt i dette tilfælde.

Find det perfekte tæppe

Når du skal finde det perfekte tæppe til dit hjem, er der et par ting, du skal tage hensyn til. For det første skal du tænke på rummets størrelse og møblerne i det. Du ønsker ikke et tæppe, der er for lille eller for stor – den skal være lige tilpas! For det andet skal du tænke på farver og mønstre i rummet.

Ib laursen tæppe

Et tæppe kan virkelig binde et rum sammen og få det til at se komplet ud. Og endelig skal du tænke på tæppets materiale. Uldtæpper er gode til soveværelser, da de er varme og hyggelige, men de er måske ikke så velegnede til en stue, hvor folk ofte sidder på gulvet. Silketæpper er på den anden side smukke og luksuriøse, men de kan være meget sarte.

Når du har overvejet alle disse ting, bør du have en god idé om, hvilken type tæppe du har brug for. Når du har fundet det vil dit hjem se komplet ud – og du vil have noget dejligt at sætte tæerne i, eller sidde på. Hvis du er på udkig efter et stort udvalg af tæpper, kan du klikke her: https://aunor.dk/collections/quilt-og-vattaepper