vvs

Få hjælp til VVS opgaver i Gentofte

Få hjælp til VVS opgaver i Gentofte

editorial

Står du for at skulle renovere køkken eller badeværelse – og har du i den forbindelse brug for hjælp fra en autoriseret VVSer? Så kan du, såfremt du er bosat i Gentofte eller omegn, med fordel vælge G. Strømann VVS.

Hvem er G. Strømann VVS?

G. Strømann VVS er et VVS firma, som har sin fysiske beliggenhed i det smukke Charlottenlund nord for København. Firmaet G. Strømann VVS har over 120 år på bagen, og lå oprindeligt i Ravnsborggade på Nørrebro, hvor det blev grundlagt af Ferdinandt Strømann. Allerede i begyndelsen af det tyvende århundrede flyttede G. Strømann VVS til sin nuværende adresse på Jægersborg Alle, hvor firmaet siden har etableret sig med egen butik og et stort, veludstyret værksted.

Hos G. Strømann VVS er det gode håndværk og den faglige stolthed i højsædet, og har været det siden etableringen i 1899. Firmaet er blevet på familiens hænder, og nu er det femte generation af Strømann familien, som driver den succesfulde virksomhed. Helene Strømann og autoriseret VVS installatør Thomas S. Pedersen styrer med sikker hånd de mere end 100 ansatte, som ud over VVS arbejde beskæftiger sig inden for blikkenslager området.

Hvorfor skal jeg vælge G. Strømann VVS som min VVS leverandør i Gentofte?

Når du vælger at overlade dine VVS opgaver til de dygtige og erfarne medarbejdere hos G. Strømann VVS, får du ikke alene en solid faglig kunnen og et højt service niveau. Du får også glæden af en engageret sparring partner, når det handler om planlægning af eksempelvis renoverings eller nybygnings projekter.

Med hjælp fra G. Strømann VVS kan du være sikker på, at dine VVS installationer bliver udført korrekt. Og så får du et holdbart og sikkert resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Du kan læse mere om de forskellige services og ydelser hos G. Strømann VVS på stroemann.dk