varmepumper

Få mere for pengene med en moderne varmepumpe

Få mere for pengene med en moderne varmepumpe

editorial

En moderne varmepumpe er den dag i dag den mest effektive metode til opvarmning af private hjem. Flere og flere husejere skifter deres eksisterende varme systemer ud med en eller flere varmepumper – og det med god grund. En varmepumpe kan nemlig hurtigt komme til at stå for en besparelse på op imod 80% af din varmeregning, uanset om du på nuværende tidspunkt varmer dit hjem op ved hjælp af vand eller elektricitet.

Da en varmepumpe er særdeles effektiv i sin udnyttele af den tilførte energi, er strømforbruget på en varmepumpe nemlig minimalt, uanset om du vælger en luft til vand eller en luft til luft varmepumpe som erstatning for dit nuværende varmesystem.

Luft til vand varmepumpen – en prima erstatning for dit gamle fyr

Er dit vandbaserede varme distributions system generelt velfungerende, kan du med fordel bytte det gamle olie eller gas fyr ud med en luft til vand varmepumpe. Med en luft til vand varmepumpe får du effektiv opvarmning af alt forbrugsvand og vand til opvarmning af huset – til den halve pris, og med meget mindre udledning af CO2. Du kan således roligt tage et langt, varmt styrtebad og skrue op for varmen med god samvittighed.

Luft til luft varmepumpe som erstatning for elvarme

Luft til luft varmepumpen er til gengæld en super erstatning for de dyre elpaneler. Du får emd en luft til luft varmepumpe en driftsikker og økonomisk varmekilde, som samtidig kan fungere som air condition anlæg om sommeren, og som renser luften for diverse partikler, støv, bakterier og andre mikro organismer, som kan forringe indeklimaet. Du vil mærke en stor forbedring i luftens kvalitet – især om vinteren, hvor man sjældent lufter ud. Luft til luft varmepumpen kan samtidig med stor fordel anvendes til opvarmning af sommerhuset.

Du kan se det store udvalg på gramenergi.dk