varmepumpe

Få mere varme for pengene med en smart varmepumpe

Få mere varme for pengene med en smart varmepumpe

editorial

Vil du gerne skrue ned for dine årlige udgifter til varme – uden at skrue ned for varmen? Så bør du overveje at investere i en moderne og effektiv varmepumpe.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Der findes et hav af varmepumper derude – fra forskellige producenter, og i varierende typer og størrelser. Til at begynde med kan du altid finde ud af, om du ønsker en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe. En luft til vand varmepumpe kan bruges til at erstatte dit gamle fyr, hvis du ellers er glad for dine vand radiatorer. Med en luft til vand varmepumpe kan du hurtigt og effektivt varme lige så meget brugsvand og cirkulations vand op – til under det halve af prisen!

En luft til luft varmepumpe kan erstatte dine elektriske varmeapparater, som både er dyre og ineffektive, og samtidig give dig et sundere og mere behageligt indeklima. Men når det kommer til størrelsen og yde evnen på din varmepumpe, bør du få hjælp fra professionelt hold, inden du går på indkøb.

Hvordan kan Vester Hornum Smede & VVS ApS hjælpe mig med valg af varmepumpe?

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse eller effekt din nye luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe skal have, kan du med fordel kontakte en professionel VVSer – som for eksempel Vester Hornum Smede & VVS ApS. Her finder du alle de dygtigste og mest veluddannede VVSere, som ved alt hvad der er værd at vide om varmepumper – og om, hvorledes man finder den bedste varmepumpe med udgangspunkt i boligens størrelse og husstandens behov.

Vester Hornum Smede & VVS ApS hjælper dig gerne med så vælge udvælgelse af den rette varmepumpe som med opsætning og installering af denne. Klik ind på vhvvs.dk og få hjælp til valg af varmepumpe.