maler rødovre

Filt på væggene dækker revner og skader

Filt på væggene dækker revner og skader

editorial

Der er mange opgaver i forbindelse med renovering af hjemmet, som du med fordel kan lade en maler udføre. Bor du i det vestlige København vil du måske have glæde af malerroedovre.dk.

Glasfilt er et slidstærkt og praktisk materiale, der kan give væggen et glat og ensartet udseende, en måde at opnå en på overflade og flad finish på en medtaget, skrammet og medtaget væg med mange revner i. Glasfilten kan også holde lidt sammen på det hele. mange kan godt lide at have glasfilt på væggene i vådrum som badeværelse. Det er nemlig mere modstandsdygtigt over for fugt end almindeligt tapet af papir, men opsætning af filt i et meget fugtigt rum kræver, at man bruger en særlig lim beregnet specielt til vådrum.

Opsætning af filt på væggen kan være en forberedelse til en efterfølgende opsætning af forskellige former for almindeligt tapet eller du kan pudse det over og male det. Forskellen på glasvæv og glasfilt er, at vævet har en form for lærredsstruktur, der kan fyldes ud med vævfylder, hvis man vil have en mere glat overflade. I modsætning til glasvæv er glasfilt ikke vævet, og derfor har dette materiale ikke den samme struktur. Derfor får du lettere en helt glat væg med brug af glasfilt.

maler rødovre

Reparer dine lofter med glasfilt

Oprindeligt var glasfilt vist nok beregnet på at blive opsat på lofter med sprækker og revner. Hvis man sætter filt på et loft, som er spartlet, eller på gips plader, der har fået en gang spartel, så bliver loftet stærkere, samtidig med at det også siger en mere jævn overflade. Du splipper for de små revner og sprækker, der kan opstå i et gammelt gipsloft og som ikke forsvinder helt ved en overmaling, og de undgår, at det dukker op igen.

Hvis du ikke selv har mod på at arbejde med filt og lim, kan du hyre en maler til opgaven.