tømrer

Find den perfekte tømrer i Odense

Find den perfekte tømrer i Odense

editorial

Find det perfekte match

Nogle gange ville man ønske, at man kunne have en app, når det kom til valget af en tømrer. Der er så mange om buddet, at det næsten er svært ikke at blive forvirret af alle de tilbud, som man kan gøre brug af.

Det handler i sig selv selvfølgelig bare om udbud og efterspørgsel. Hvor mange har brug for en tømrer? Mange. Super, jamen så skaffer vi mange tømrere. Det er selvfølgelig også vigtigt, at vi får uddannet en masse tømre, men samtidig skaber det også et stort væld af udbydere, når man står overfor valg af tømrer. 

En tømrerapp i ren Tinder stil

Her kunne en app, såsom Tinder være perfekt. En app, hvor man i realiteten bare swipede løs indtil man fandt den rette. Her kunne kriterier såsom erfaring, kvalitet og ikke mindst, hvilke opgaver, der kunne blive udført stå i “biografien.”

Derefter kunne det være muligt at bladre i profilens billeder, som kunne være et fotogalleri, der viste, hvilke projekter tømreren havde stået for. Appen kunne derefter opdateres til, at der under hvert bilelde stod en reference. 

Her ville man så kunne læse en mere dybdegående anmeldelse, som beskrev, hvad tømreren havde udført for kunden. 

Hvad skal man så gå efter?

Når nu det er blevet fastlagt, at en app ville kunne hjælpe i at finde rundt i junglen af tømrere, er der i den virkelig verden, selvfølgelig også nogle ting, man ville kunne kigge efter; de samme kritereir som i appens biografi. Appen er og bliver nok bliver en forestilling og måske en dag, kan det blive en realitet, men indtil videre må vi klare os med bare at udvælge så godt, vi nu selv kan.

En tømrer der har ovenstående kvaliteter er for eksempel http://slukefter-toemrer.dk/. Men der er mange om budet, så det handler om at sætte sig ind i, hvad man har brug for, og hvad man vægter højest, når man er på udkig efter en tømrer i Odense.