tømrer

Find din lokale tømrer i Gilleleje

Find din lokale tømrer i Gilleleje

editorial

Skal der lægges ny gulv i dit hus – eller har det brug for en omfattende tagrenovering? Leder du efter en dygtig og erfaren håndværker, som kan hjælpe dig med at bygge en carport efter mål, eller trænger dine vinduer til en udskiftning? Så kan du – såfremt du er bosiddende i Gilleleje eller i allernærmeste omegn – med fordel kontakte Aage Andersen & Søn A/S.

Hvorfor skal jeg vælge Aage Andersen & Søn til tømrer og snedker opgaver?

Aage Andersen & Søn er en virksomhed med speciale inden for tømrer og snedker opgaver i forbindelse med privat byggeri. Det vil sige, at du med Aage Andersen & Søn får dygtige håndværkere, som kender alt til de udfordringer, der følger med disse opgaver. Det kan for eksempel dreje sig om renovering af køkken, bad, kontor eller lignende, eller opførelse udestuer og terrasser, redskabsskure, badebroer eller plankeværker.

Aage Andersen & Søn beskæftiger sig dog også med andre typer opgaver så som indrapportering og udbedring af forsikringsskader, og har mange års erfaring med – og ekspertise inden for – tagrenovering, ombygning og nybyggeri.

Der ud over er Aage Andersen & Søn omfattet af bygge garanti via Byg Garanti. Dette betyder, at du er sikret for op til 100.000 kr. i tilfælde af sjusk, fejl og mangler ved arbejdet. Du kan, med andre ord, regne med, at Aage Andersen & Søn leverer et resultat, som er tilfredsstillende fra starten – og som kan holde i mange år.

Hvem er Aage Andersen & Søn A/S?

Aage Andersen & Søn er en vel etableret tømrer og snedker virksomhed med dybe rødder i Gilleleje, hvor virksomheden har været i familie eje i fire generationer. Med respekt for det gode håndværk og stor faglig stolthed går de dygtige fagpersoner hos Aage Andersen & Søn til opgaven med flid og engagement.

Du kan læse mere om virksomheden og dens arbejds områder på aage-andersen.dk