maler østerbro

Fordele og ulemper ved at hyre en professionel maler

Fordele og ulemper ved at hyre en professionel maler

editorial

Når du skal have malet et rum i din bolig, dine vinduer, dine døre, din terrasse eller måske endda hele boligen, vil du ofte overveje, om du skal have en maler til at gøre det, eller om du skal gøre det selv. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele, og dem kommer vi ind på her. 

Vi er blevet inspireret af firmaet maleroesterbro.dk til at skrive artiklen. Det er et stort malerfirma, der hjælper mange boligejere i København og omegn med at få malet deres boliger. De har derfor godt styr på, hvilke fordele og ulemper der er ved at vælge en professionel maler. 

Fordele ved at vælge en professionel maler

Den vigtigste fordel ved at vælge en professionel maler er selvfølgelig, at det gør arbejdet langt nemmere for dig. Du behøver ikke selv at bruge en masse tid på at male – faktisk kan du få det ordnet, mens du selv er på arbejde. 

Derudover vil en professionel maler også typisk kunne levere et bedre resultat end dig, da de gør det hver dag – modsat dig. 

maler østerbro

Ulemper ved at vælge en professionel maler

Den største ulempe ved at vælge en professionel maler må være, at du ikke helt slipper for at lave noget selv. Du skal stadig flytte dine møbler, og du skal stadig gøre rent, inden maleren kan komme til. Du slipper altså ikke helt for at lave en del arbejde, inden maleren kan gå i gang. 

Mange vil også mene, at prisen på malerarbejde vil være en ulempe. Det er jo gratis, hvis du selv maler. Det er dog en sandhed med modifikationer. Når du selv maler, tager det jo tid fra noget andet. Selvom du bruger din fritid på det, kan det være sjovt at prøve at regne din egen timeløn for opgaven ud. I mange tilfælde vil den sikkert være højere end malerens, fordi du skal bruge meget længere tid på det.