gardiner efter mål

Gardiner skræddersyet til dit hjem

Gardiner skræddersyet til dit hjem

editorial

Skal du bygge nyt, bygge til eller renovere? Så er der mange ting at tænke på, men midt i alle beslutningerne må du heller ikke glemme gardiner. De er nemlig rigtig gode at have på plads tidligt, så du ikke skal bo i et hus uden gardiner.

Praktisk og smukt 

Gardiner findes i mange varianter og typer, og det vigtigste er, at det passer til dine behov. Det gælder både, når man taler om det praktiske aspekt og det designmæssige. Det er afgørende, at gardinerne passer til jeres ønsker og behov, når det gælder eksempelvis solafskærmning, lysindfald og afdækning fra nysgerrige blikke.

Men mindst lige så vigtigt er det, at gardinerne passer til jeres personlige stil og indretning. Her kan man både vælge mellem forskellige typer af gardiner, men naturligvis også diverse materialer, længder, farver og meget mere.

gardiner efter mål

Skræddersyede løsninger til dit hjem

Det kan varmt anbefales at kigge på forskellige løsninger og få inspiration fra andre, før du vælger dine gardiner. Og så kan det være en rigtig god idé at alliere sig med en professionel, som blandt andet kan stå for råd og vejledning, produktion og tilpasning af gardinerne samt naturligvis monteringen.

Hos Gardinmageren.dk tilbyder de skræddersyede løsninger til alle hjem, uanset om du drømmer om smarte plisségardiner til stuen eller smukke, tunge rullegardiner til soveværelset. De laver gardiner efter mål i Hillerød, så du kan få tilpasset det lige nøjagtigt til dine mål og ønsker.

Start gerne i god tid, så du kan få gardinerne på plads inden indflytning i et eksempelvis nybyg eller renoveret hus. På den måde undgår I at have en periode, hvor naboer og fremmede har frit indkig til hjemmet, hvilket hurtigt kan virke meget ubehageligt. Samtidig sikrer I også god solafskærmning og mørklægning i eksempelvis soveværelser og i dagligstuen, når det er nødvendigt.