Gør huset klar til baby

Gør huset klar til baby

Gør huset klar til baby

editorial

Det er en spændende tid, når man venter på familieforøgelse, men der er også mange ting, som man skal have styr på. En del af dem er smarte at ordne, inden barnet melder sin ankomst. 

Der er selvfølgelig ting som tøj, bleer og sutter, men der er også mange ting, som det er smart at have lavet i huset. Her kan du læse om gode råd til, hvad du skal have klar.

Børnesikringer er vigtigt

Det er selvfølgelig vigtigst, når baby begynder at kravle, men du kan med fordele børnesikre din bolig tidligere, så det allerede er gjort, når baby begynder at kravle og gå.

Start med at sørge for, at der ikke er skarpe kanter og hjørner, som kan skade baby. Det er også vigtigt, at du sætter børnesikringer på skabe og skuffer. Det er både, så baby ikke kommer til skade, og så de ikke hiver alting ud af skabene.

Du skal også sørge for, at der ikke ligge små ting på gulvet, som baby kan sluge eller få galt i halsen.

image

Blødt og rart

Du ved sikkert allerede, at baby skal have en dejlig seng, men selv en lille baby skal lige rart på gulvet, så de kan træne deres muskler. Det er især nakken, som de træner, så de lærer at holde deres hoved selv.

Her kan du få både tæpper og måtter, som er smarte. Vælger du en legemåtte, som disse fra Hyggi, så kan baby bruge den i lang tid. Den er blød og rar, og når de begynder at sidde selv, så er den blød at falde på, når de vælter.

Klar til barsel

Der er meget, som man gør klar til baby, men det er også vigtigt, at huset er klar til den, som går på barsel. Med en baby på armen er der mange ting, som bliver svære. Overvej smart udstyr som højtalere og lys, der kan styres fra din telefon, en robotstøvsuger der selv gør rent, og andet i den dur.

Det kan også være rart, at man ikke skal lave så meget mad, når baby er født. Har du en fryser, så kan du lave en masse måltider under graviditeten, som du fryser ned, så der er nem mad, mens du er på barsel. 

Det kan spare meget tid og besvær, og det kan endda også spare dig penge, at du laver store portioner.

Held og lykke med at gøre huset klar, og tillykke med din baby.