luft til vand varmepumpe

Grøn og billig varme med en smart luft til vand varmepumpe

Grøn og billig varme med en smart luft til vand varmepumpe

editorial

Skal det gamle fyr skiftes ud? Så kan du med fordel installere en luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt et af slagsen.

Hvorfor skal jeg anskaffe en luft til vand varmepumpe?

Du skal anskaffe en luft til vand varmepumpe hvis du ønsker at bidrage positivt til den grønne omstilling ved at give din bolig en mere klima venlig profil. Dette gøres nemlig bedst gennem optimering af den opvarmningsmetode boligen benytter. Og her vil du altså kunne gøre en mægtig forskel ved at skrotte det gamle udtjente fyr til ære for en moderne luft til vand varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe er nemlig meget mere energi effektiv og klima venlig end et slidt fyr. Det betyder at en luft til vand varmepumpe udnytter en tilførte energi i form af strøm meget bedre end et fyr udnytter det brændstof der påfyldes.

Luft til vand varmepumpen er den dag i dag det allermest miljø og klima venlige alternativ til olie eller gas fyret. Derfor kan du også opnå offentligt energi tilskud til anskaffelse af en luft til vand varmepumpe, lige som du kan benytte håndværker fradraget til at opnå skatte fordele i forbindelse med opsætning og installering af denne.

Samtidig er en luft til vand varmepumpe en del mere driftsikker end et gammelt fyr hvorfor den ikke skal vedligeholdes, efterses, renses og repareres nær så ofte. Og så kan du glæde dig over en ganske betragtelig besparelse når det gælder dine årlige udgifter til opvarmning af såvel brugsvand som cirkulations vand i din bolig.

Få en luft til vand varmepumpe på abonnement

Det er selvfølgelig ikke helt billigt at købe en luft til vand varmepumpe. Derfor kan du med fordel lease en sådan på fordelagtige abonnements vilkår hos Nærvarme Danmark A/S – læs mere om varmepumpe på abonnement på naervarme.dk.