luft til vand varmepumpe

Grøn varme til fornuftige priser med en luft til vand varmepumpe

Grøn varme til fornuftige priser med en luft til vand varmepumpe

editorial

Hvis du er træt af dit gamle ustabile fyr, og søger en billigere løsning, kan du med stor fordel anskaffe en varmepumpe.

Flere fordele ved at vælge en varmepumpe

Der er mange gode grunde til at flere og flere danskere vælger at skrotte fyret til ære for en moderne luft til vand varmepumpe. Med en varmepumpe i stedet for et fyr er der nemlig mange penge at spare i forbindelse med opvarmning af boligen.

Du kan med en varmepumpe forvente en kontant besparelse på over 50% af dine udgifter til varme på årlig basis. Dette skyldes at en varmepumpe er endog særdeles effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi hvilket betyder at du får meget mere varme ud af et lavere energi forbrug.

image

Samtidig slipper du for konstant at skulle rense og reparere på det gamle fyr. Din varmepumpe skal ikke hele tiden have fyldt olie, gas eller piller på. Og så går en varmepumpe kun meget sjældent ud, i modsætning til et slidt fyr.

Skån miljø og klima – vælg en varmepumpe

Samtidig er en varmepumpe det mest klima og miljø venlige alternativ til et fyr her i 2021. i disse dage er den grønne omstilling på alles læber. Og du kan altså bidrage positivt til denne ved at droppe fyret og i stedet installere en luft til vand varmepumpe.

Med en varmepumpe får du altså både grønnere og billigere varme. Du kan således sagtens fyre op hele vinteren igennem uden samtidig at risikere en astronomisk varmeregning. En varmepumpe med den rette yde evne kan sagtens levere opvarmet cirkulationsvand og brugsvand til hele husstanden i samme omfang som det gamle fyr.

Du bør derfor vælge en varmepumpe som i kapacitet modsvarer boligens størrelse og familiens behov. Og til dette formål kan du få hjælp hos det københavnske VVS firma Amalo. Læs mere på https://www.amalo.dk/luft-til-vand-varmepumpe.