elektronik

Hvordan lige med elektronikken i forhold til møblerne?

Hvordan lige med elektronikken i forhold til møblerne?

editorial

Hvor mange af os har ikke oplevet sådan en situation med, at vi skulle søge efter en stikkontakt, hvor vi kunne indføre en ledning med stik i, og så opdager man, at man har stillet et møbel lige foran denne stikkontakt, når man kravler rundt langs panelerne for at finde stikkontakten?

Så man rykker rundt på for eksempel sengen, mens man er dernede på alle fire, og så er der lettere adgang, og man ånder lettet op og tænker, at det jo er meget nemmere nu, og man undrer sig over, at man ikke placerede dette møbel mere strategisk i forhold til stikkontakterne i sin tid.

Men når man så rejser sig op, så kan man godt se, at det ser helt forkert ud, og møblet nu står rigtig dumt i forhold til indretning og giver besvær med at komme omkring.

Man ville ønske, man selv havde været med til at indrette dette hjem, da det blev bygget, så man kunne bestemme, hvor stikkene og alt den anden elektronik skulle gøre, for så kunne man også lidt have lavet et intelligent hus med megen automatisering.

Men sådan er det ikke gået, for man er flyttet ind med senge og møbler i Hillerød, og man er heller ikke den store håndværker eller kender nogle elektrikere, som der kan ændre indmaden i huset på den front.

elektronik

Man skal have elektronikken til at passe sammen med møblerne

Når man lige flytter ind et sted, så er man selvsagt nødt til bare at smide møblerne ind, hvor man kan, og så kan ændre det til senere i enten bidder eller det hele på samme tid.

Man har måske lavet en plan hjemmefra, hvor ens møbler skal stå i forhold til indretningen i det nye hjem i Hillerød, men der er som bekendt forskel på teori og praksis.

Man har allerede set huset på forhånd, men man tog sig ikke notits af stikkontakterne og alle de andre elektroniske elementer.

Det vil se så dumt ud, hvis ens indretning i hovedet kommer til at gøre, at ens elektronik ikke kan nå hen til stikkontakterne med ledningerne – og der er ikke nogle, der kan lide at have for mange stikdåser liggende.

Og man orker heller ikke at føre en masse ledninger rundt i hjemmet for at få det hele til at passe.

Derfor er man nødt til at se på, hvordan man gør det nemmest med ens hjem med elektronikken og møblerne, når man flytter ind.