boligadvokat

Lån færre penge til køb af bolig med hjælp af en boligadvokat

Lån færre penge til køb af bolig med hjælp af en boligadvokat

editorial

Selvom det kan virke selvmodsigende at bruge penge for at spare penge. så er det lige netop det du gør. ved at hyre en boligadvokat, når du skal købe en ny bolig. En boligadvokat kan råde og vejlede dig igennem hele købsprocessen og han kan på dine vegne forhandle ikke alene med sælger men også med banken. Det sidste er et område som mange der vil købe en ny bolig ikke tænker over kan spare dem for mange penge. 

En bank er en forretning på lige fod ,som alle andre og de arbejder for at skaffe det bedste resultat og det største overskud på vegne af deres aktionærer. Det betyder rent lavpraktisk, at når du sidder overfor din bankrådgiver, så sidder du over for en person, der er ansat af banken til at sikre at banken får den bedste handel. Ikke dig. 

Din bankrådgiver er derimod ansat til at sikre at du får den bedst mulig handel. Overlad derfor forhandlingerne til din erfarne boligadvokat og husk at selv små forskelle i din favør, kan betyde mange penge over en 30 årig periode.

Forhandel med sælger

Det næste område hvor du med fordel kan overlade forhandlingerne til din boligadvokat, hvis du har fokus på at spare penge på dit boligkøb, er når der skal forhandles med sælger. Bare det at din boligadvokat er med til forhandlingerne har betydning, da der sidder to professionelle ved forhandlingsbordet, frem for kun en. 

Din boligadvokat ved hvilke områder der typisk vil give et nedslag i prisen og hvilke områder der skal undersøges i bund, for at du har den bedst mulige viden, før du træffer den endelige beslutning.

Vælger du selv at forhandler med sælger, anbefales de,t at du laver et forbehold i købsaftalen. Det forbehold sikrer at aftalen først er gyldig, når din boligadvokat har læst aftalen igennem og sagt god for den.