lån til istandsættelse

Lån til din boligs istandsættelse

Lån til din boligs istandsættelse

editorial

De rum der oftes trænger til at blive istandsat og hvor det også er dyrest, er badeværelset og køkkenet. Derfor er det de færreste der har så mange penge på kontoen at de kan betale kontakt for deres nye køkken og badeværelse og derfor må de låne til istandsættelse. Der er flere steder hvor man kan låne. Det kan være i en traditionel bank, men du kan også tage et lån fra Ikano Bank til istandsættelse. 

Der er flere fordele ved at låne penge online frem for i en traditionel bank. Ofte er det hurtigere at få svar på en låneansøgning og der er stilles typisk færre krav fra bankens side. Ved større beløb bedes der dog om dokumentation for at du har en indtægt. Det kan f.eks. være en lønseddel.

At søge et lån online

Det er hurtigt og nemt at søge et lån online. Derfor er det også en god ide at søge mindst 3 forskellige og så efterfølgende vurdere de forskellige tilbud. Det kan også i nogle tilfælde betale sig at prøve at forhandle med banken om et bedre tilbud. Det er værd at minde sig selv om at banken er en forretning som alle andre og et tilbud derfor er til forhandling. Det er ikke sikkert at du får bedre betingelser, men det er altid værd at prøve.

For at kunne søge online skal du have et NemID, en aktiv emailadresse og have en dansk folkeregister adresse. NemID skal bruges til at underskrive en online låneaftale og uden en emailadresse kan banken ikke sende dig et tilbud. 

Som udgangspunkt kan du låne penge så snart du er 18 år og dermed myndig, men flere banker har et krav om at du skal være ældre før de vil låne dig penge. Nogle banker låner også selvom du står i RKI.