maler ringsted

Lad den gamle maling tørre inden visit fra maleren i Ringsted

Lad den gamle maling tørre inden visit fra maleren i Ringsted

editorial

Det kan ske for selv den bedste, at man forsøger sig med at male selv, og man så indser, at man burde have bestilt en maler fra https://malerringsted.dk/ i stedet, men det kunne jo også være, at man har fået en anden maler til at male stedet, som man så ikke synes, var helt tilfredsstillende.

Eller også er man bare ganske enkelt ikke tilfreds med resultatet, så man gerne vil have en anden farve eller en anden nuance.

Og du er utålmodig, for du er lidt muggen på dig selv over, at du tog sådan en dårlig valg, og du burde have set det komme; for det er ikke selve malerarbejdet, der er gjort dårligt, det var bare dig, der havde valgte en skidt farve.

Du ændrede måske mening undervejs, men du turde ikke sige noget, da du havde sat de malere i gang, men nu kan du godt se, at den er gal.

maler ringsted

Malerne fra Ringsted skal nok hjælpe – når tiden er den rette

Men du ved nok godt, hvad der sker, hvis man forsøger male ovenpå noget maling, som der stadig er vådt: Det kommer til at blive grimt og uholdbart.

Man kan bare spole tiden tilbage til folkeskolen, da man skulle blande farver, eller hvis man er kunstmaler i sin fritid på hobbyplan, hvor man kan se, hvordan det ser ud, når man har en masse farver, der er blandt sammen.

Som kunst kan de se flot ud, men når man ønsker et ensrettet udseende på ens vægge, så er det langt fra optimalt.

Men man må bare væbne sig lidt med tålmodighed, så man får besøg af de malere, når malingen er tør, så de kan male den gamle maling over, for det er immervæk også bedre end at forsøge at fjerne den gamle i store eller små portioner.