maler sorø

Larmer det, når maleren fra Sorø er forbi?

Larmer det, når maleren fra Sorø er forbi?

editorial

Hvis man forestiller sig, at der skal komme håndværkere forbi, så regner man oftest med, at det kommer til at larme.

Det kan være en tømrer, en VVS’er eller noget helt andet, og hvis det kommer til at tage lang tid, så kan man endda godt finde på at gå en lang tur, sætte sig i den anden ende af huset, eller man ligefrem tager et andet sted hen imens.

Men man kan jo også sige, at malere er håndværkere, men dem forventer man jo ikke, at de larmer, men det kan måske overraske den enkelte.

Dog kommer det nok også an på, hvad man er for en type, om man er sart med støj, eller man havde forventet noget helt andet, end hvad der dukkede op.

For eksempel vil Malersoroe.dk altid bestræbe sig på at være mindst besværlig og ikke lave genere som larm, men det kommer til at ramme det lydniveau, som der er behov for, men man kan så prøve at tilpasse det efter, hvordan det passer en bedst i hjemmet eller overfor naboerne.

maler sorø

En maler fra Sorø larmer, som det er nødvendigt

For det kan jo godt larme for nogle mennesker, hvis der dukker en masse malere op, der skal stille deres udstyr op og snakker sammen, men det er jo intet at sammenligne med, hvis man har nogle håndværkere, som der bruger elektriske værktøj med mere.

Så kan det også overraske for nogle, der netop tror, at det kommer til at larme gevaldigt, men når de så er der og udfører deres arbejde, så lægger man dårligt mærke til dem.

Faktisk bliver man helt overrasket over, når de er færdige, for de kan da umuligt have udført deres arbejde godt nok, når man dårligt har hørt dem.

Men her skal man ikke blive overrasket, for udfører skam deres arbejde til perfektion – hver gang.