boligadvokat

Overlad dit køb af bolig til en boligadvokat

Overlad dit køb af bolig til en boligadvokat

editorial

Når der skal købes en ny bolig er der flere gode grunde til at overlade ansvaret til en boligadvokat. Dels er han langt mere erfaren, han er også en jurist med speciale i bolig køb og salg. For mange er et boligkøb noget de gør få gange i løbet af deres liv og samtidig er det en af de største økonomiske handler de foretager sig.

Det betyder at der er en betydelig risiko for, at hvis noget går galt vil det have stor betydning for dig som køber, i mange år fremover. Derfor giver det god mening at overlade købet til en boligadvokat. 

De vigtige forhandlinger

Der kan være mange penge at spare og mange fordele at opnår, ved at overlade forhandlinger med banken og sælger til din boligadvokat. Når du skal i banken og forhandle lån, er det vigtigt at have i mente, at din bankrådgiver er ansat af banken og dermed har bankens interesser for øje.

Din boligadvokat er en erfaren forhandler og får han gennemført selv små ændringer, vil det betyde en stor forskel over en 30 årig periode. Måske endda så stor en forskel at du vil have råd til at udskifte dit badeværelse eller køkken. Det kan endda være at du kan få udskiftet begge.

Det samme gør sig gældende, når der skal forhandles med sælger. Hvad enten det sker direkte med sælger eller ejendomsmægler. Her kan du endnu engang overlade ansvaret for forhandlingerne til din boligadvokat. Han ved hvilke områder der typisk giver et nedslag i prisen og lige så vigtigt, så handler han på dine vegne og er modsat dig ikke forelsket i boligen og sidder ikke og drømmer om indretning eller om hvordan det vil være at bo i boligen. Det er fordele der absolut er værd at tage med til et forhandlingsbord.