invendige døre

Pas godt på dine indvendige døre!

Pas godt på dine indvendige døre!

editorial

Måske har du en god strategi til, hvordan du passer bedst muligt på dine udvendige døre af den slags, der adskiller selve boligen med arealet udenfor.

Det kan være den velkendte hoveddør, altandøren, terrasse-døren, brandtrappen eller en helt anden, hvor den ene siden vender ind mod hjemmet, mens den anden side vender ud.

Disse døre skal gerne være solide og robuste og ikke lave varmetab, da man netop på den indvendige side kan regulere temperaturerne, mens det ikke kan lade sig gøre i samme omfang udenfor.

Og specielt når det bliver koldt, som i: rigtig koldt, udenfor, så skruer man op for varmen indenfor, mens det er jammerligt koldt udenfor.

Den slags medfører selvsagt, at det udvendige parti er udsat for vind og vejr året rundt. Der er også blæst, dyr ved dørene, måske lidt for voldsomme slag, banken på og spark på en hoveddør, da det i gennemsnit er den dør, der bliver benyttet mest.

Derfor er man tilbøjelig til at holde godt øje med standen på disse døre og det med rette.

Men husker du at kigge grundigt efter på dine indvendige døre også?

Der kan let gå frugt, skader og orme og andre insekter i dem, hvis man ikke holder øje med dem. Det ser man især ved lokaler, hvor der ikke er isoleret særligt godt, hvilket kunne være i loftrum eller lignende.

Måske er dine indvendige døre lavet af noget materiale, som skal gøres rene med et bestemt produkt, og det er jo også et aspekt at holde øje med: Den overfladiske renhed samt den indvendige tilstand.

Man skal ikke negligere ens indvendige døre, hvis man mest kigger nøje på ens udvendige døre.

Og hvis du leder efter nogle flotte, solide og brugbare indvendige døre, så kan du med stor fordel og fornøjelse kigger på merholt.nu, hvis du spørger os.