maler valby

Pas på, hvor du går rundt, mens der er besøg fra en maler i Valby!

Pas på, hvor du går rundt, mens der er besøg fra en maler i Valby!

editorial

Generelt skal man lade malerne passe deres arbejde, når man har besøg af dem fra Malervalby.dk og andre steder for den sags skyld.

Selvfølgelig kan man lige snakke sammen i starten, hvis der er nogle ting, de skal holde øje med, eller der er noget, som man vil have afklaret; og så er det jo bare rart at se folk i øjnene, som der skal være hjemme hos en at arbejde, om det er i privaten eller firmaet.

Men ellers skal det mere være i en frokostpause, hvis man er hjemme, hvor man lige kan snakke med dem og stille spørgsmål.

Det duer ikke at sniksnakke med dem, mens de står foroverbøjet over arbejdet og skal koncentrere sig om det, at man siger til dem, hvad de skal passe på, eller man ligefrem begynder at give dem råd.

Men derfor skal man faktisk selv passe på!

maler valby

Hold øje med, hvad du betræder, mens maleren fra Valby er der

Sådan nogle malere kan jo godt falde i et med baggrunden, hvis de har hvidt arbejdstøj på, hvor der er kommet malingpletter på, og baggrunden ser halvfærdig ud, og resten af den også er hvid.

Derfor kan det være svært for ens blik at regne afstande og dybder ud – og ser man dårligt i forvejen, så kan det blive endnu værre.

Og sådan nogle malere ved lige, hvor de har deres ting stående, så de behøver dårligt kigge efter dem, når de skal bruge dem.

Men hvis man så selv lige skal gennem lokalet, der bliver malet, og det kan jo ske, hvis det er et gennemgangslokale, og det er jo trods alt ens hjem, så skal man se efter, hvad man træder på.

Der kan lige ligge en pensel, stå en malerbøtte eller andet, som man kan komme til at træde i, og det kan skabe ulykker for alle.

Derfor er det bedst at gå med så lang afstand som muligt dertil.