lakering af møbler

Professionel lakering af møbler

Professionel lakering af møbler

editorial

Er dine før så smukke og skinnende skabslåger gået hen og blevet noget matte og nussede i overfladen? Eller trænger dine lakerede træmøbler til en ny, flot finish, som an få dem til at stråle med fordums glans? Så bør du overveje at lade en møbel lakerer forestå en professionel lakering af møbler i din bolig.

Kan mine møbler og køkkenelementer komme til at skinne på ny?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – med hjælp fra en professionel møbel lakerer vil dine møbler få ganske nyt liv. Såvel borde og stole som døre, skabslåger, lamper og reoler kan få en flot glans og et helt nyt udtryk, når du lader en dygtig lakerer shine dem op.

Er du ked af at dine døre ikke længere er så flotte og hvide som da de var nye? Lad din lakerer friske den flotte, hvide farve op, så de atter matcher dit stilfulde decor. Skal låger og fronter på skuffer og skabe i dit køkken have en ny farve, som passer til resten af din indretning? Så er det også en lakerer du skal have på banen. Og hvis dine øvrige møbler skal matche en ny farveholdning i hjemmet, behøver du ikke at skifte dem ud.

image

En møbel lakerer kan i løbet af kort tid få dem til at fremstå skinnende nye. Og det til en meget lavere pris end hvad det koster at købe nye møbler.

Hvad er fordelen ved at få en professionel lakering af mine møbler?

De helt store fordele ved lakering af møbler er, som nævnt i det foregående afsnit, at det for det første er billigere end at skulle købe nye møbler, for det andet kan give dine eksisterende møbler et helt nyt udtryk. Dibbern Color Design har specialiseret sig inden for lakering af alle typer materialer – og derfor kan du få lakeret stort set hvad som helst hos Dibbern Color Design.

Uanset om du ønsker en ny farve på din motorcykel, eller om det er hele dit køkken, der står for tur, kan Dibbern Color Design hjælpe dig med en professionel og holdbar løsning. Dit køkken kommer til at skinne som var det ganske nyt – og de gamle designer lamper vil efter en vellykket sprøjtelakering fremstå fabriksnye.

Dibbern Color Designs sprøjtelakering udmærker sig derved at den har en ekstra kraftig lagtykkelse, der giver en ganske enestående dybde i farven samt en ekstra lang holdbarhed og slidstyrke. Læs mere på DibbernDesign.dk.