vvs installatør

Sådan finder du en dygtig VVS-installatør

Sådan finder du en dygtig VVS-installatør

editorial

Skal du bruge en VVS-installatør til dit hjem? Så skal du i gang med at lede efter en kompetent VVS-installatør til opgaver i dit hjem. Vi vil give dig nogle tips, der kan hjælpe dig med at finde den rette VVS-installatør til dine behov. Så læs med i dette indlæg, og bliv klogere.

 

 

 

1. Besøg deres hjemmeside

Før du hyrer en VVS-installatør, bør du tjekke hans eller hendes websted, hvis han eller hun har et. Se på de tjenester, som den potentielle VVS’er kan tilbyde, og læs kundeanmeldelser. Du ønsker ikke bare at gå med en tilfældig VVS’er, som du ikke rigtig kender til.

Du kan erfare en del ud fra en VVS’ers hjemmeside. Der kan professionalismen godt skinne igennem, eller måske er det mangelfuld. Derfor bør du overveje at tjekke deres hjemmeside, før du ringer til VVS’eren.

 

2. Kontroller deres certificering og forsikring

En anden ting, som du bør tjekke, er VVS’erens certificering og forsikring. Hvis du hyrer en VVS’er, der ikke har en licens, er du ikke beskyttet, hvis der går noget galt med dit VVS-system. Sørg for at kigge efter de rigtige certificeringer samt at have tilstrækkelig forsikringsdækning. Du kan også lige løbe det igennem med din forsikring, før du gør mere selv. Du skal være sikker på, at VVS’eren ikke udfører ulovligt arbejde i dit hjem. 

 

3. Ring til dem

Ring VVS’eren op og stil spørgsmål om deres virksomhed, før du ansætter dem. Her kan du spørge om, hvordan de udfører deres arbejde og hvor lang tid det vil tage dem at udføre opgaven. Spørg også efter henvisninger for at se, om deres tidligere kunder er tilfredse med deres tjenester. Du kan også få et uforpligtende tilbud fra VVS’eren, før de påbegynder deres arbejde.

Du kan ringe numre på VVS installatør i Roskilde ved at søge på Google, eller ved at spørge din omgangskreds.