terrasser

Sæt trumf på hjemmeferien med en lækker terrasse

Sæt trumf på hjemmeferien med en lækker terrasse

editorial

Der er mange måder at holde ferie på. Nogle familier trækker sydpå hver eneste sommer for at slappe af ved poolen på et hotel under lunere himmelstrøg. På den måde undgår man selvfølgelig at sommerferien drukner i det lunefulde danske vejr.

Desværre går man så glip af de mange spændende oplevelser som det skønne danske sommerland kan tilbyde. Vejret er måske nok lunefuldt. Til gengæld er klimaet mildt og naturen storslået. Og af samme grund vælger flere og flere danskere at afholde ferien i form af en såkaldt staycation.

Nyd ferien derhjemme og spar penge og besvær

Der er mange fordele ved at holde ferie i Danmark.

Først og fremmest sparer du en del penge på transport. Du og din familie slipper for overfyldte lufthavne og stressende flyrejser. I undgår de skuffende og uinspirerende hotel ophold og behøver faktisk ikke at skulle finde jer i andre turister. I hvert fald hvis I vælger at tilbringe feriedagene inden for matriklens trygge rammer.

Er I så heldige at være i besiddelse af et hus med egen have har I nemlig mulighed for at skabe jeres helt eget ferieparadis. Ungerne vil glædes over en af de ye smarte have pools som kan køle kroppen ned på de varmeste dage. Og de voksne kan vælge at investere ferierejse pengene i en lækker veldesignet træterrasse som kan udgøre rammen om måltider, solbadning og hygge hele sommeren lang.

Hvem kan hjælpe med at bygge en solid træterrasse?

Overvejer du således at lade en træterrasse opføre i haven kan du med fordel lade tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS forestå dette arbejde.

Andreas la Cour har mange smukke og unikke træterrasser på samvittigheden og har udelukkende beskæftiget sig med opførelse af denne type terrasser igennem det seneste årti. Læs mere om Andreas la Cour på kun-terrasser.dk