nanna ditzel

Smukke havemøbler i rattan fra Nanna Ditzel

Smukke havemøbler i rattan fra Nanna Ditzel

editorial

Skal du til at indrette uderum eller havestue? Og er du i tvivl om, hvilke møbler du skal vælge? Så læs med her!

Rattanmøbler er helt oplagte og anbefalelsesværdige, når du skal skabe din egen afslappende oase til hverdagsbrug. Og hvad bedre end at kunne få solidt dansk design udført i lige præcis dette vidunderlige naturmateriale? På designklassikershop.dk kan du finde et udvalg af møbler i rattan fra den danske designkomet Nanna Ditzel – organiske, komfortable og smukke.

Men hvorfor er rattanmøbler lige sagen? Det er der flere grunde til. Møbler udført i rattan er eksempelvis varme om vinteren, mens de er kølende om sommeren. De er særdeles holdbare og slidstærke, og kan rengøres legende let – du skal blot tørre dem af med en fugtig klud. Ved vedligehold har de en levetid på helt op til 30 år, modsat møbler udført i plast, der ofte bukker forholdsvist hurtigt under for vind og vejr. Rattan er, som nævnt, et naturmateriale. Derfor passer de perfekt ind i et uderum – det understøtter en følelse af ro og velvære, og dette giver næring til både ånd og sjæl i en ellers hektisk og fortravlet hverdag. Vores klode er under pres, det er ingen hemmelighed – ved et valg af møbler i rattan er du med til at gøre en forskel. Materialet er nemlig bionedbrydeligt, hvilket er særdeles hensigtsmæssigt, da det ikke forårsager unødig forurening af miljøet.

“The Hanging Egg Chair” af Nanna og Jørgen Ditzel er et fantastisk bud på et køb, du ikke vil fortryde. Stolen er kendt og anerkendt verden over, og den har høstet ros lige siden den udkom i 1959. Designet er tidsløst, og håndværket er i særklasse. Stolen bliver idag fremstillet af Sika Design.

Køb “The Hanging Egg Chair” på https://designklassikershop.dk/shop/nanna-ditzel-rattan-321c1.html, eller besøg den fysiske butik. Du vil med garanti blive lykkelig for en sådan investering!