varmepumpe

Spar penge og skån miljøet med en varmepumpe

Spar penge og skån miljøet med en varmepumpe

editorial

Leder du efter en måde, hvorpå du kan gøre dit hjem mere miljøvenligt, og samtidig spare en mindre formue på opvarmning? Så bør du overveje at skrotte dit gamle fyr eller de ineffektive elektriske radiatorer til fordel for en smart og moderne luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe.

Hvorfor skal jeg skifte til en varmepumpe?

Med en varmepumpe kan du se frem til en besparelse på op imod 80% af dine årlige udgifter til opvarmning af dit hus. Dette skyldes, at en moderne varmepumpe er langt mere energi effektiv end de konventionelle opvarmnings former, hvilket betyder, at en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe udnytter den tilførte energi langt bedre end et fyr eller en elektrisk radiator. Du kan, med andre ord, spare en hel masse penge samtidig med at du effektivt skåner miljø og klima. Og da du oven i købet kan opnå offentligt tilskud til opsætning af en varmepumpe, har den hurtigt tjent sig selv ind.

Hvor finder jeg de bedste varmepumper i Nibe?

Hvis du leder efter en dygtig installatør, som forhandler de nyeste varmepumper fra de bedste brands, kan du med fordel kontakte Vester Hornum Smede & VVS ApS. Når du køber din varmepumpe hos Vester Hornum Smede & VVS ApS, kan du være sikker på en formidabel service. Installering og montering af din varmepumpe foregår ved autoriseret vvs’er og under hensyntagen til dine behov og ønsker.

Du vil få den bedste rådgivning angående hvilken type og størrelse af den varmepumpe, du bør vælge. Og så får du naturligvis garanti for vel udført smede og vvs arbejde, idet Vester Hornum Smede & VVS ApS sætter en stor ære i en høj grad af tilfredshed blandt virksomhedens kunder.

Du kan læse mere, og få hjælp til at finde din nye varmepumpe, på vhvvs.dk