gulvslibning

Spørg flere firmaer om priser på gulvslibning

Spørg flere firmaer om priser på gulvslibning

editorial

Inden du bestemmer dig for et bestemt gulvafhøvlingsfirma, er det en god ide at undersøge markedet og priserne. Det skyldes blandt andet, at der kan gå år imellem, at man har brug for at få slebet gulve, og derfor kan det være svært at kende et firma, der udfører et godt stykke arbejde og hvad prisniveauet er for selve slibningen.

For at du kan være sikker på at du ikke ved et uheld har ringet til den dyreste i området er det en god ide at ringe til mindst 3 forskellige firmaer og bede dem om et tilbud. Husk at få dem til at specifere hvad tilbudet indeholder. Det skal gerne indholde afslibning, men også efterbehandling og hvor mange gange gulvene efterbehandles. Du kan f.eks. spørge efter gulvkanonen priser.

Hvad kan du selv gøre?

Selvom du har besluttet dig for at få et firma til at afslibe dine gulve, er der stadig en masse du kan gøre, for at sikre dig at det endelig resultat bliver flot og du ikke skal betale ekstra til firmaet, hvis du gerne vil spare lidt penge på regningen.

Du kan som det første sikre dig at gulvet er gjort grundigt rent. Det gælder også de huller, ridser og revner der kan være i gulvene. Hvis gulvene ikke er gjort rene vil snavset blive slebet ned i gulvet og det endelige resultat bliver knap så godt. 

Fjern også gulvpanelerne, så det er nemmere at komme til og få slebet helt ind til væggene, uden at panelerne bliver ødelagt. 

Der er også en masse penge at spare ved at sikre sig, at løse søm er slået ned. De skal være 2-3 mm nede. Det har den ekstra positive effekt, at er der løse planker, så vil de også blevet sømmet fast og det vil blive nemmere at få et flot, jævnt afslebet trægulv.