sæbepumper, sæbedispenser

Tre gode ideer til housewarminggaver

Tre gode ideer til housewarminggaver

editorial

Når du skal besøge nogle, der lige har købt et nyt hus eller er flyttet i en ny lejlighed, vil du typisk gerne have en gave med. Men hvad skal du så lige give? Det skal jo helst være noget, der har relation til boligen, men de fleste mennesker har jo alt, hvad de skal bruge til deres bolig. Derfor vil det ofte ikke være store ting, de mangler. 

Her kommer vi med tre bud på gode housewarminggaver. Dermed håber vi på, at du kan få noget inspiration. Vi er selv blevet inspireret af webshoppen ideshoppen.dk, hvor du kan købe alle de ting, vi nævner. 

1. Sæbedispenser

Ofte tænker du ikke over sæbedispenseren, når du bruger den på badeværelset – medmindre den da er tom. Men den kan være med til at understrege stilen på badeværelset. Er der tale om et lidt farveløst badeværelse, kan sæbedispenseren være en måde, hvorpå der kan komme mere farve in. 

Hos ideshoppen.dk kan du finde sæbepumper i mange forskellige farver. Dermed vil det være nemt for dig at finde en, der passer til stilen hos dem, der skal have gaven. Derudover kan du også få dem i forskellige stilarter. Har modtagerne et meget naturligt look, kan det for eksempel være, at de gerne vil have en sæbedispenser i bambus. 

sæbepumper, sæbedispenser

2. Knagerækker

Når man lige er flyttet til en ny bolig, har man ofte brug for at få hængt knager op. Derfor kan en god housewarminggave også være, at I køber nogle knagerækker. Dermed vil modtagerne hurtigt kunne hænge dem op på væggen. 

Hos ideshoppen.dk har de også et stort udvalg af knager og knagerækker i forskellige udformninger. Det kan for eksempel være i metal og bambus. Du kan også både få nogle, der skal hænges op på væggen med søm, og nogle, der kan hænge over en dør. Bor modtageren i en lejebolig, kan det sidste være det smarteste. 

3. Dørmåtte

Dørmåtten er ofte det første, som besøgende ser, når de kommer til en bolig. Derfor kan en ny dørmåtte også være en god form for housewarminggave. Den kan være med til at give den rette modtagelse til den nye bolig. 

Hos ideshoppen.dk kan du nemt finde en dørmåtte, der passer til modtagerens stil. Det kan for eksempel være en Ecomat i genanvendte materialer. Den ser både flot ud og er derudover også bæredygtig. Det er noget, som flere og flere går op i i det daglige, og det er derfor også en god ide, at du tænker over det, når du vælger en gave.