varmepumpe luft til vand

Varmepumpe luft til vand - en mulighed for dig?

Varmepumpe luft til vand - en mulighed for dig?

editorial

Når fyret skal skiftes ud efter mange års tro tjeneste, giver det mening i stedet for et nyt et af slagsen at vælge en moderne varmepumpe. De nye, smarte luft til vand varmepumper er inden for de seneste år blevet utroligt populære blandt danske bolig ejere.

I det følgende kan du læse mere om de mange fordele forbundet med at vælge en luft til vand varmepumpe som erstatning for det gamle udtjente olie eller gas fyr.

Hvorfor skal jeg installere en luft til vand varmepumpe?

Luft til vand-varmepumpen er et klimavenligt og energieffektivt alternativ til den traditionelle olie- eller gaskedel. Luft til vand-varmepumpen udvinder varme fra udeluften og overfører den til dit hjem, så du får varme, varmt vand og ofte også køling i sommermånederne.

Luft til vand varmepumper er op til fem gange mere energieffektive end olieovne. Det betyder, at du får meget mere varme for pengene med en varmepumpe. En varmepumpe er også pålidelig og kræver ikke konstant rengøring eller reparation. Varmepumpen er ikke afhængig af brændstof, men kører på elektricitet.

image

Hvad er de miljømæssige fordele ved en luft til vand varmepumpe?

Luft til vand-varmepumpen producerer ingen emissioner af kuldioxid, svovldioxid eller nitrogenoxid – i modsætning til olie- og gaskedler. Da luft til vand varmepumpen ikke er afhængig af fossile brændstoffer, er den med til at beskytte klimaet og mindske vores afhængighed af importeret olie og gas.

Hvad er de økonomiske fordele ved en luft til vand varmepumpe?

Luft til vand varmepumpen er en omkostningseffektiv måde at opvarme dit hjem på. Den indledende investering kan være højere end for en traditionel kedel, men med tiden vil du opnå betydelige besparelser på dine energiregninger. Desuden er vedligeholdelsesomkostningerne for en luft til vand varmepumpe lavere end for andre opvarmningssystemer, da der ikke er nogen bevægelige dele, der kan blive slidt.

Det danske VVS firma Amalo står parat til at hjælpe dig med at vælge den rette varmepumpe til din bolig.