energikonsulent

Vil du have mest muligt ud af dit boligsalg?

Vil du have mest muligt ud af dit boligsalg?

editorial

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste ønsker at få så stort et beløb ud af et salg af deres bolig, som det overhovedet er muligt. Det betyder i mange tilfælde, at der skal foretages en vurdering af ens hjem, hvor for eksempel en ejendomsmægler ud fra visse faktorer vurderer, hvad en bolig som din er værd. Dog er der næsten altid nogle ting, som du kan gøre, der kan være med til at forhøje prisen, således du vil komme ud fra salget med et bedre afkast, som du eventuelt kan bruge til at komme godt videre med dit næste hjem.

 

Få udarbejdet tilstandsrapport og energimærkning

For dig handler det blot om at sørge for at få fat på både en energimærkning og en tilstandsrapport i god tid før dig salg. På den måde ved du nemlig, hvad det er, som dit hus ikke scorer så højt på, og dette er nogle ting, som du kan forbedre. Gør du det, er der stor sandsynlighed for, at dit hjem vil blive mere værd. Alle er nemlig interesserede i boliger med et lavt forbrug, som energimærkningen er et udtryk for, mens det også kun er de færreste, der ønsker for mange fremtidige reparationer på boligen, hvilket tilstandsrapporten fortæller noget om.

 

Brug en energikonsulent i Silkeborg

Er det noget, som du gerne vil vide noget mere om? Så bør du allerede i dag sørge for at tage kontakt til en energikonsulent i Silkeborg. Med en sådan kan du nemlig få alle de gode råd, som du måtte have behov for, således du giver dig selv de aboslut bedste forudsætninger for at få så meget værdi ud af din bolig før et salg, som det overhovedet er muligt. Tag for eksempel et kig inden for hos Preben V og vær sikker på en service, der er i top.