vinduer

Vinduer og døre efter dit behov

Vinduer og døre efter dit behov

editorial

Personaliserede vinduer efter dit behov

Klarwindows har 50 års erfaring, og ved dem kan du købe, designe og få fragtet vinduer og døre hjem til dig. Det er den nemmeste digitale måde at købe vinduer på. Deres bestillingssystem er endda prisvindende og enormt brugervenligt.

Du kan selv vælge, om du skal udforske din indre handyman, eller om du vil have det hele gjort for dig. Du får personlig service og bliver guidet igennem processen, og du kan kontakte kundeservice kl 8 til 14, hvis du skulle være i tvivl om noget.

Du kan vælge, om de skal komme og måle op for dig, tage de gamle vinduer ned og sætte de nye i, eller om du selv vil måle, tage ned og sætte op. Vælger du den sidste mulighed, har de selvfølgelig guides til det hele lige fra opmåling, og står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle blive i tvivl.

Rabat, kvalitet og naturbevaring

Du får op til 40% rabat online, og levering tager typisk kun seks uger. Fragten er gratis på ordre over 2.000 pund, hvilket svarer til cirka 17.500 kroner. Derfor kan det godt betale sig, hvis du skal have et par nye døre, eller hvis du skal have skiftet husets vinduer ud.

Vinduesrammens træ er lavet af gode materialer med høj densitet, som kvalitetstjekkes tre gange dagligt. Inden træet bliver en del af din vinduesramme, går det igennem 13 processer, som blandet inkluderer tilpasning af størrelse, slibning og maling.

Du får leveret et helt frisk nylavet produkt, det er altså ikke et vindue, som har stået på et lager og har samlet støv. Desuden er det 100% specialiseret efter dine behov.

Firmaet respekterer naturen og gør, hvad de kan for at bevare den. Desuden tager de én gang om året gummistøvlerne på og smutter ud i naturen og arbejder på at bevare den.