vvs

Vvs hjælp i Nordsjælland

Vvs hjælp i Nordsjælland

editorial

Skal du bruge en kompetent autoriseret vvs’er – for eksempel i forbindelse med istandsættelse eller nyindretning af køkken eller badeværelse? Og er du bosiddende i Københavns området eller i Nordsjælland? Så kan du trygt kontakte G. Strømann VVS.

Hvem er G. Strømann VVS?

G. Strømann VVS er et vvs firma med historie. Virksomheden er grundlagt helt tilbage i 1899 af Ferdinandt Strømann og er siden gået i arv igennem fem generationer.

Oprindeligt havde firmaet til huse i Ravnsborggade på Nørrebro, og flyttede i begyndelsen af de tyvende århundrede til dets nuværende adresse i Charlottenlund, nærmere betegnet Jægersborg Allé 11. Her har G. Strømann VVS såvel forretning som eget værksted.

I dag er G. Strømann VVS under ledelse af Helene Strømann, som repræsenterer femte generation af Strømann familien, samt autoriseret VVS-installatør Thomas S. Pedersen.

Hos G. Strømann VVS kan man i den fine butik på Jægersborg Allé få inspiration til indretning af køkken og badeværelse. Det er også muligt at få rådgivning og hjælp til alskens vvs opgaver, uanset størrelse og omfang. De dygtige medarbejdere hos G. Strømann VVS sørger for løbende at holde sig opdateret med de nyeste teknikker gennem kurser og efteruddannelse.

Når du vælger at lade G. Strømann VVS forestå dit vvs arbejde, er du sikret en solid service og en professionel og personlig betjening, som er forankret i en lang håndværksmæssig og faglig tradition. G. Strømann VVS råder over en stor besætning af dygtige og erfarne medarbejdere, som kan hjælpe med vvs opgaver i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Du kan få hjælp til alt fra installering af varmepumper eller tilslutning til fjernvarme og til udbedring af skader på vandrør og faldstammer. Og selvfølgelig kan G. Strømann VVS også hjælpe med total løsninger i forbindelse med renovering og modernisering af køkken og bad.

Du kan læse mere om G. Strømann VVS på https://stroemann.dk/vvs-arbejde.aspx