varmepumpe

Bedre varme og højere effektivitet med en varmepumpe

Bedre varme og højere effektivitet med en varmepumpe

editorial

Står du for at skulle skifte til et andet varmesystem – og er du træt af at bøvle med piller, olie eller gas til det gamle fyr? Vil du gerne af med de dyre og ineffektive elektriske radiatorer, som koster en bondegård i strøm? Så kan du med fordel kigge forbi din lokale elinstallatør og høre mere om de nye, smarte varmepumper. Det kan nemlig sagtens tænkes, at du vil kunne få stor glæde af en sådan – på såvel det økonomiske plan som på det opvarmningsmæssige.

Hvorfor er varmepumper bedre end fyr eller elektriske radiatorer?

De moderne varmepumper, som findes på markedet i dag, er langt mere energi effektive end de konventionelle opvarmningsformer. Dette betyder for det første, at de er besparende for dig økonomisk. Du kan roligt regne med, at der ryger op imod 80% af dine årlige udgifter til opvarmning af dit hus, når du skifter fyret eller de gamle elovne ud med en varmepumpe.

For det andet betyder den bedre udnyttelse af den tilførte energi, at en varmepumpe er langt mere skånsom over for miljø og klima. På den måde kan du sagtens fyre op for varmen i de kolde vintermåneder uden at have dårlig samvittighed, hverken over for omverdenen eller over for din pengepung.

Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge?

Fyrer du med olie, piller eller gas, og er du glad for at varme huset op ved hjælp af vand, kan du vælge en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe opvarmer såvel brugsvand som cirkulations vand på effektiv og miljøvenlig vis – selv på de kolde dage.

En luft til luft varmepumpe kan der imod snildt erstatte gamle, elektriske radiatorer. Og et ekstra plus ved en luft til luft varmepumpe er, at den ved hjælp af smarte luftfiltre renser luften i dit hjem, så dit indeklima bliver sundt og behageligt.

Find din varmepumpe på https://www.gramenergi.dk/ – en af de bedste forhandlere af varmepumper i Danmark.